Jump to content
  • Announcements

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Jarpen Zigrin

Mój ulubiony komiks to...

Recommended Posts

Kubag   

Ja swego czasu czytałem "Giganta" lubiłem też "Tytusa, Romka i Atomka" ogólnie wiele lubię jeszcze komiksów ale nie sposób ich wymienić :D

widiowy7   

Dawno temu " Tytus, Romek i Atomek".Później "Asteriks", następnie "Thorgal"

A bardzo dawno temu "Kapitan Żbik"( pierwsza pozycja, którą wypożyczyłem w bibliotece)

Kaczora Donalda byłem kiedyś wielkim wielbicielem. Zbierałem też Giganty. Kiedy byłem w 1 klasie czytałem też Asterixa i Obelixa. Teraz jednak już prawie nie czytam komiksów. No może od czasu do czasu zdarzy mi się od brata pozyczyć. :oops:

Andreas   

Kapitan Kloss, Przygody pancernych i psa Szarika, Westerplatte- załoga śmierci, 101. Airborne :mrgreen:

Narya   

Asterix'y i Thorgal'e. Zresztą autorów tych komiksów inne komiksy zawsze są ciekawe. :P

iiks   

Kocham Asterixa i Obelixa i mogę je czytać i czytać, często je wypożyczam z biblioteki ;). A poza tym...Garfield.

Gnome   

Kiedyś wręcz uwielbiałem Kaczora Donalda, miałem bodajże wszystkie numery od 1-100 polskiego wydania, ale jakoś się rozeszły i niestety zostało tylko coś koło dwudziestu, lubię oczywiści Asterixa, a i Torgala też chętnie poczytam, a poza tym jakaś manga w Empiku.

Atomek   

"Tytus Romek i Atomek" to mój ulubiony komiks. Przeczytalem zdecysowaną większosć numerów. Pozwole sobie przytoczyć jedna ze scen

Tytus wędruje po lesie i zbiera po drodze rużne takie co można w lesie znależć wiadra, miski, akies butelki tudzież inne skarby.Spotykaja go koledzy i widzac to wszystko co na zbierał pytają go

-Skąd masz ten majątek?

"Kajko i Kokosz".Bez najmniejszej watpliwosci.

Christa zamieszczal tez w Relaxie rownie wysmienite "Bajki dla doroslych",ale watpie czy jeszcze ktos je pamieta :(

Stare "Tytusy" tez smiesza.Nowe to juz zenada i wstyd powiedziec,bijacy w oczy wieczny polityczny konformizm Chmielewskiego,na granicy zwyklej przyzwoitosci zreszta.

widiowy7   

"Kajko i Kokosz".Bez najmniejszej watpliwosci.

A ja w latach 70-tych czytałem "Kajko i Koko w kosmosie". Czarno-biały. Pamięta ktoś? :)

Kajtek i Koko w kosmosie :) Uwielbiałem to czytać, klasyczne science fiction.

Moje ulubione to: Thorgal Aegirsson , Kapitanowie Kloss i Żbik, Przygody pancernych i psa Szarika, Tytus, Romek i Atomek, Magazyn komiksowy Relax.