Jump to content
  • Announcements

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Sign in to follow this  
Jarpen Zigrin

Złote Lwy Forum 2007 - wyniki

Recommended Posts

Tofik   
A czy można swojego lwa symbolicznie komuś oddać?

To już chyba zależy od władzy najwyżej tj. JKM, ale to by chyba nie było fair, że się dostaje od ogółu lwa, a potem się go oddaje :)

I zapomniałem podziękować, ale kultura :roll: Dziękuję za lwa w kategorii "Najbardziej nieustępliwy użytkownik", gdzie stanąłem na podium razem z takimi osobistościami jak Estera i Hauer, którzy zwykle z zaciętością bronią swego zdania i raczej nie dają się przekonywać do poglądów dyskutanta. Troszkę mi chyba do nich jeszcze brakuje, ale dziękuję. Jeszcze bardziej dziękuję za lwa w kategorii "Wejście roku", jest to dla mnie wielka nagroda (i chyba największa) za moją robotę na forum, daje mi to pewność, że jakąś markę przez te 10 miesięcy sobie wyrobiłem :( Również dziękuję za lwa w kategorii "Spamer roku" - Tomek porównał to do Złotej Maliny, ale cieszę się także z powodu przyznania mi tej nagrody, ponieważ Złoty Lew to Złoty Lew, a nie Złota Malina 8)

Nie no z Lwami tak jak z Oscarami się nic nieoddaje, a nawet można powtórzyć sukces za rok sprawdzę czy się da jakoś dodać jeśli będą chętni, a jeśli nie to możecie gdzieś je wpleść do profilu. Pozdrawiam.

Estera   

A- to już wiem- tak się wczoraj zastanawiałam nad tym, byłam ciekawa.

Albinos   
sprawdzę czy się da jakoś dodać jeśli będą chętni,

Chętni to chyba są, czy się mylę? Jachu jako pomysłodawca na pewno, ja też nie mam nic przeciwko, nie wiem jak reszta.

mch90   

Chciałbym pogratulować wszystkim zwycięzcom, zasłużyliście swą włożoną pracą i zaangażowaniem na te symboliczny "Złote Lwy". M.in. dzięki Wam forum tak prężnie rozwija się. Dziękuję wszystkim, którzy głosowali, i tak, jak na pierwszy tego typu plebiscyt dużo osób wzięło w nim udział. Mam nadzieję, że w przyszłym roku liczba głosujących podwoi się :(

Cóż, Estero, gratuluję pracy włożonej w epokę napoleońską i rozwój tego działu. Twoja praca jest naprawdę imponująca.

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję wygranym! :)

Tofik   

Cóż, w każdym razie szansę na jednego złotego lwa w tym roku już straciłem - z lwem za wejście roku mogę się pożegnać :roll:

A właśnie, zapomniałbym, nagrody do mnie jeszcze nie dotarły :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Granat   

Hmm... może jakieś negatywne :P Ale to chyba jest na inny konkurs :] np. Najbardziej wredny użyszkodnik.

No i może specjalna nagroda Admina ?

Tofik   
Hmm... może jakieś negatywne :wink:

A to takich nie ma? :> To w jakich kategoriach ja lwa zdobyłem?

Hmm... może jakieś negatywne :wink:

A to takich nie ma? :> To w jakich kategoriach ja lwa zdobyłem?

Tofiku nie spamuj masz w temacie napisane : P