Skocz do zawartości
  • Ogłoszenia

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
JASNY CELSTYN

Doda elektroda, czyli upadek obyczajów w Polsce?

Rekomendowane odpowiedzi

Jej wpływ na polską kulturę jest bardzo mały

ale na społeczeństwo, szczególnie młodzież.....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Głos ładny, wygląd? Tapete z jej twarzy można by łyżeczką zbierać. Wartość tekstów? Dla mnie 0, muzyka? Fatalna. Jest postacią kontrowersyjną i dlatego jest na szczycie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tofik   
Głos ładny, wygląd? Tapete z jej twarzy można by łyżeczką zbierać.

Dokładnie, kto ją widział bez makijażu łapa w górę :clap:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pancerny   

Tego rodzaju osoby co Doda mają motto :''nieważnie jak, byle o mnie mówiono", i my to czynimy...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Uważam iż Doda jest wspaniałą wokalistką, która potrafiła się wypromować i dobrze sprzedać mediom. Zdobyła także sympatie fanów. Większość jej zazdroszczą jej tego, co osiągneła w tak młodym wieku. Doda ma w sobie tzw przedsiębiorczość, zarabia nie tylko na śpiewaniu i udziale w "Gwiazdy tańczą na lodzie", ale ostatnio zabrała się za lody ... jakkolwiek to brzmi. ;);)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gnome   
Uważam iż Doda jest wspaniałą wokalistką, która potrafiła się wypromować i dobrze sprzedać mediom. Zdobyła także sympatie fanów. Większość jej zazdroszczą jej tego, co osiągneła w tak młodym wieku. Doda ma w sobie tzw przedsiębiorczość, zarabia nie tylko na śpiewaniu i udziale w "Gwiazdy tańczą na lodzie", ale ostatnio zabrała się za lody ... jakkolwiek to brzmi. :D :D

Po lekturze Twojego posta o trudnej młodzieży podejrzewam ironię, ale jak to powiedziała moja znajoma widząc Dodę na bilbordzie reklamującą lody 'ona się do tego idealnie nadaje' (cokolwiek to miało znaczyć ;)).

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tofik   
Zdobyła także sympatie fanów.

Niektórych skutecznie odepchnęła.

Doda ma w sobie tzw przedsiębiorczość, zarabia nie tylko na śpiewaniu i udziale w "Gwiazdy tańczą na lodzie"

I jak się tam zachowuje? Widziałem tylko pojedyncze fragmenty, ale z tego co zapamiętałem, to uważa się za wyrocznię w temacie jeżdżenia, mimo tego, że praktycznie każdy członek jury jest od niej kompetentniejszy w temacie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Doda to putana, która odbiera wynagrodzenie w postaci promocji medialnej, jej niemoralne prowadzenie sie psuje nasza młodzież, podając jej toksyczne wzorce. Młode dziewczyny mają od nieJ taki przekaz. " Nie ucz się, nie pracuj nad soba , zawsze możesz zbudowac sobie przyszłośc za pomocą d..y i c...ów"

Ludzie sie na nieJ poznali. Kibice na meczu na którym była, pewnie w oparciu o swoja opinie na jej temat wołali "doda doda zrób mi loda! " Bardzo trafnie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
zarabia nie tylko na śpiewaniu i udziale w "Gwiazdy tańczą na lodzie", ale ostatnio zabrała się za lody ... jakkolwiek to brzmi.

Nie uważam tego programu za inteligentny , jest wręcz głupawy(przepraszam za to określenie fanów tego programu), ponieważ jest nastawiony tylko na show , a Doda uważa się za speca w temacie jazdy na lodzie ,a bynajmniej nim nie jest. Wydaje nieuzasadnione werdykty. Uważam , że tego typu programy tylko niepotrzebnie zapychają ramówkę.

Niestety Doda ma taki styl bycia, ona musi być w centrum uwagi medialnej, a w mojej ocenie występ w "Gwiazdy tańczą na lodzie"tylko popsuł jej wizerunek.

I jak się tam zachowuje? Widziałem tylko pojedyncze fragmenty, ale z tego co zapamiętałem, to uważa się za wyrocznię w temacie jeżdżenia, mimo tego, że praktycznie każdy członek jury jest od niej kompetentniejszy w temacie.

Zgadzam się z tobą w pełni, Doda nie zna się na rzeczy i uważam , że została tam zaproszona tylko dla wyższej oglądalności.

P.S- Przepraszam wszystkich fanów Dody i "Gwiazdy tańczą na lodzie" za określenie"głupawy"(jeśli was to określenie uraziło, aczkolwiek swoje zdanie uzasadniłem).

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pancerny   

Przed Dodą, podobnej formy swojej reklamy próbowała Agnieszka Chylińska ( chyba "matka" wulgarnego języka w mediach), ale jej nie wyszło, może brakło urody...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
może brakło urody

Doda nie ma urody, bo nie wyobrażam jej sobie bez makijażu. Jak już wyżej napisałem, łyżeczką zbierać by można.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Celestynie dlaczego tak obrażasz dode?? Może jej czegoś zazdrościsz?? Napewno chciałbyś mieć koło siebie kobiete z jej wyglądem!

Nie przepadam za kiepskiej jakości plastikiem w żadnym wydaniu!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Lu Tzy   
Przed Dodą, podobnej formy swojej reklamy próbowała Agnieszka Chylińska ( chyba "matka" wulgarnego języka w mediach), ale jej nie wyszło, może brakło urody...

No nie porownujmy nieporownywalnego...

Chylinska ma GLOS; Skawinski nieprzypadkowo ja wybral. Doda ma glosik i mikser w studiu.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta