Skocz do zawartości
  • Ogłoszenia

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Albinos

Czego teraz słuchasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Albinos   

Stasiek Wielanek i "Szwoleżerowie", obok Grzesiuka największy bard Warszawy... chociaż do Grzesiuka mu troszkę jak dla mnie brakuje.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Estera   

Wciąż Coldplay. Teraz akurat "Violet Hill"- niesamowity kawałek. Słucham go praktycznie w kółko. Zaraz przerzucę się na inne kawałki- na "Fix you" konkretnie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pancerny   

Zdobyłem druga płytę grupy Editors pt. " An End Has A Start" z 2007 roku, i jestem nią zachwycony, taka fajna wakacyjna nowa-fala lat '80 ubiegłego stulecia.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Granat   

Ostatnio odstawiłem na jakiś czas rap i jakąkolwiek inną muzykę ( rock, metal, pop :) )na rzecz reggae.

Vavamuffin - Radio Vavamuffin Lekka odprężająca piosenka ;)

Kolejna pozytywna nuta ;) W dodatku do wszystkich miejsc w których był nagrywany teledysk mam ~10 minut spacerkiem :]

Natural Dread Killaz - Biba ! - takie niby reggea a duzo z hip hopu :P

Natural Dread Killaz - Good Sensi To jest paranoja :P Jestem przeciw zalegalizowaniu maryśki, a słucham ragga :P A ta piosenka sprawia ze nie wiem czemu ale chce mi sie tanczyc i bujac xD

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Albinos   

Zainspirowany lekko w ostatnią niedzielę przez Granata słucham Vavamuffin (notabene to nie jest reggae, jak pisze Granat, ale ragamuffin, znane także jako raga, podobne do reggae, ale to jest jednak coś innego;). A aktualnie "To on", za chwilę "Poland Story" a potem "Recharge". Niesamowicie pozytywne rytmy, w sam raz na wakacje.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Granat   
(notabene to nie jest reggae, jak pisze Granat, ale ragamuffin, znane także jako raga, podobne do reggae, ale to jest jednak coś innego;).

Nie chciałem wciągać w głębokie zakamarki :P

"Poland Story" jest gorszawe :P Przesłuchaj tamte. Bardziej pozytywne ;] Podobnie z Recharge. No ale o gustach się nie dyskutuje ;)

"To on" już trzyma pozytywniejszy rytm :) Też mi się podoba.

No ale jak widzicie Drodzy Użyszkodnicy to się może podobać ;)

P.S. Albinos - Ty tylko warszawian słuchasz :P ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Estera   

Od rana Coldplay- cały czas- starsze i nowsze kawałki. Teraz Radiohead- "All I need". Niedługo jednak przerzucę się na jakieś letnie klimaty- coś lekkiego, niezobowiązującego ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pancerny   

Ja jadę z Placebo - "Black Market Music" piękna płyta.

Niedługo jednak przerzucę się na jakieś letnie klimaty- coś lekkiego, niezobowiązującego ;)

Proponuję Travis, Kent i Lorenę Mckennitt , oczywiście jeśli mogę... :roll:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Estera   
Proponuję Travis, Kent i Lorenę Mckennitt , oczywiście jeśli mogę... :roll:

Muszę posłuchać.

Wieczorem jednak zdecydowałam się na coś zobowiązującego- otóż słuchałam kawałków Led Zeppelin w wykonaniu- London Philharmonic Orchestry. Kawałek "Kashmir" w wykonaniu orkiestry to coś niesamowitego.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta