Skocz do zawartości
  • Ogłoszenia

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Alex WS

Rozgrywki kibicowskie

Rekomendowane odpowiedzi

Alex WS   

Anglia skierowała do wojska, ja skierowałem się na salę i tam dawałem upust emocjom. Jak u Was ? Ciekawy jestem jak dajecie sobie radę z gaszeniem emocji.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Temat ma być, zgodnie z brzmieniem tematu: o kibicach, czy raczej o sposobach pozbywania się stresu i dawania upustu swym emocjom?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Alex WS   

Kultura kibicowska jako sposób na wyładowanie emocji. Może ten tytuł byłby właściwszy.

Skoro temat jest, ja go nie zauważyłem, to spokojnie ten utworzony przeze mnie można usunąć.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
gregski   

Mam pomysł który może pomóc i nam i Ukraińcom.

Ściągnąć tu na rozgrywki ligowe Berkut. Może oni dadzą sobie radę z kibicami?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Alex WS   

Mam pomysł który może pomóc i nam i Ukraińcom.

Ściągnąć tu na rozgrywki ligowe Berkut. Może oni dadzą sobie radę z kibicami?

No tak. Ubierzmy się w jednakowe mundurki i codziennie rano zamiast 2 km będziemy 15 km przebiegać. Taki ala Berkut to już był w 1989 i jakoś słabo im to poszło.

Nic złego nie dokonali, no może oprócz tego, że są Ślązakami, jak widać ...

gregski, jesteśmy różni. Jaki nudny byłby ten świat gdy wszyscy byliby tacy sami.

asta la muerte

Edytowane przez Alex WS

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Alex WS   

Genialne. Ruch mając kieszonkowy budżet ma trzecie miejsce :thumbup: Jako fan Chelsea, Hertha Berlin, zastrzegam iż Chelsea jeszcze sprzed Abramowicza. Gdyby śp. Gerard żył to by śmiał się do rozpuku.

LM raczej nie dotknie polskich klubów więc Londyn mi zostaje :B): no i Madryt oczywiście :)

Edytowane przez Alex WS

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Alex WS   

Strasznie mi się to spodobało. No oczywiście oprócz inwektyw no ale HP a Królowej nikt nie dewaluuje.

Edytowane przez Alex WS

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miran   

Na wstępie zastrzegam iż piszę o turnieju z zasadami gdzie walczy się o nagrody. MMA x 5.

Jako Pyra z dużymi sympatiami dla Ślązaków o czym pisałem, czemu i dlaczego także nadmieniłem.

I-szą edycję wygrał Lech. Sukces PF Ruchu i rekord z IFK Goeteborg w II edycji w Rydze to fajna sprawa. No cóż, zgodnie z zasadami, według regulaminu więc wypada pogratulować.

Jeszcze raz podkreślam iż był to turniej.

Dla oponentów.

Czym się różni płatna w ppv walka od regulaminowej potyczki ? Lepsze to niż udowadnianie swojej wartości na ulicach.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta