Jump to content
  • Announcements

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Sign in to follow this  
Glasisch

Czasopismo marynistyczne "Okręty Wojenne" Tarnowskie Góry

Jak znajdujesz Okręty Wojenne"  

1. 1. Czy jeste? jego czytelnikiem, je?eli tak, jak cz?sto

• Czego w nim najbardziej szukasz ?
      0
    • Jakie artyku?y podoba?y si? Tobie?
      0
    • Jakie si? Tobie nie podoba?y
      0
    • Jakie s? Twoje propozycje uatrakcyjnienia
      0

Recommended Posts

Glasisch   

Bardzo trudne.

Robisz Wasc tutaj za ministra propagandy,pismo reklamujesz i podajesz ceny.Sam ten temat zalozyles i nikt Cie do tego nie zmuszal.Pozniej jak ktos wykazuje zainteresowanie prenumerata, udzielasz o dziwo chamskich i opryskliwych odpowiedzi.Nie ja tu chce na Was zarobic,a wiec oczekuje wlasciwego podejscia i nie moja w tym glowa,aby po Polsce szukac Wascinego "szefula".W normalnej firmie za podobne zachowanie masz Wasc kopa z roboty w piec minut bez najmniejszego gadania,bo ja najzwyczajniej kompromitujesz.

Przy takim profesjonalnym podejsciu wcale mnie nie dziwia Twoje publiczne placze na brak zatrudnienia i za PRL-em wzdychania.

Czy to takie trudne do zrozumienia?

i takie złote myśli nikogo tutaj z adminów oczywiście nie ruszają ...

No tam ja jestem winny,ze o cene pisma pytam,a administracja grzeszy tym ze kol.Glasisch odpowiedzi udzielic nie potrafi :) Paradne doprawdy.

Czlowieku zakladasz temat czasopismo reklamujacy.Zadaje Ci najzwyklejsze w zyciu pytanie o jego cene.Zadaje Ci je nie prywatnie,ale na forum,ktorego uzytkownicy sa Waszymi potencjalnymi klientami.I coz otrzymuje?

Glupawe i chamskie odzywki zamiast konkretnej informacji.A nie przepraszam...otrzymuje informacje,ze kolege "nie interesuje to tez",ze "szefulo",ze kolega ma jakies inne misje do "odwalenia" jako osoba niezastapiona w wydawnictwie.

Akceptuje,przed profesjonalizmem nisko glowe sklaniam i tradycyjnej juz kultury osobistej gratuluje :blink:

bavarsky   

To jak w pewnym Krakowskim antykwariacie się ostało. Wchodzę w odmęt regału, wyciągam z uśmiechem Tokarza, Wojna polsko-ruska..., nowa edycja Volumenu [z lat 90'tych] żeby sprawdzić z ciekawości cenę... a tam 900 zł nabite. Kobiety się pytam, a za co ta cena? Przecież na aukcjach internetowych najwyżej po 300 zł chodzą nowe egzemplarze, a stare przedwojenne zbywają za nie więcej jak 400-500; a ta ze zgrozą na twarzy odpowiedziała:

Jak pana nie stać to proszę nie zadawać dziwnych pytań. :unsure:

Nie żebym był złośliwy, ale w moskiewskich antykwariatach, po przeliczeniu za najwyżej 200zł, można było nabyć świetne opracowania historyczne z XIX i XX stulecia, które ta... niemądra kobieta i ludzie jej pokroju w kraju wystawiają czasami na aukcje za 3 czy 4 tys. zł. [Choćby opracowanie Smitta, o ofensywie Paskieiwcza w 1831 r. na Warszawę, z kompletem map. W Petersburgu kupiłem za 90 zł, tutaj na allegro jakościowo słaby egzemplarz widziałem za przeszło 3 tys...]

Edited by bavarsky

W sumie to sprawa jest prosta i nie trzeba kierować pytań do pana Jarczyka, zwłaszcza że odpowiedź sprawia mu tak przeogromną trudność.

Kontakt

Wydawnictwo "Okręty Wojenne"

ul. Krzywoustego 16,

42-605 Tarnowskie Góry

Polska/Poland

tel:+48 (032) 384-48-61

nr konta: 94 1050 1386 1000 0002 0086 6507

Prenumerata:

półroczna (3 numery) - 73 zł

roczna (6 numerów) - 135 zł

dwuletnia (12 numerów) - 265 zł

http://www.okretywojenne.pl/ow/redakcja/?OW=d01b03265d2c94f9b244fa6bcf18cc24

W przypadku dodatkowych pytań zapewne można zwrócić się drogą elektroniczną:

e-mail: okrety@ka.home.pl

Choć nie zagwarantuję, że odpowie sam "szefulo".

;)

Ja zaś nie bardzo rozumiem jak można odpowiadać na tak skonstruowaną ankietę podczepioną do tematu?

Zatem odpowiadając na:

"Jakie są Twoje propozycje uatrakcyjnienia"

Stanowczo poprawić PR.

Glasisch   

Dziekuje pieknie Secesjonisto i witam po wakacyjnej przerwie :)

jak pięknie ci dogodził