Skocz do zawartości
  • Ogłoszenia

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Jarpen Zigrin

Wybory Samorządowe 2006

Czy weźmiesz udział w dzisiejszych wyborach?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• Tak
      9
    • Nie
      0
    • Nie jestem uprawniony
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Czy weźmiecie udział w dzisiejszych wyborach do samorządów lokalnych? Przypominam, że do 20 jest cisza wyborcza, więc agitacja jest zabroniona. Ja osoboście moge powiedzieć, że już byłem głosować.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
w4w   

Nie jestem uprawniony, ale nawet jakbym był to nie wiem czy bym kogoś poparł, na wybory bym poszedł, ale samorządy moim zdaniem mają zbyt małe uprawnienia, powinno się pójść jeszcze dalej w decentralizacji państwa, niestety obecna władza bierze przykład z PRL-u a nie z nowoczesnych wzorców.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tomek91   

Jeden lokal ma być otwarty dopiero o 2.15 . Czy to oznacza , że cisza wyborcza będzie do tej godziny ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
w4w   

Kto by się tam przejmował ciszą wyborczą? Co ci zrobią jak cię złapią zawiozą na komisariat spiszą raport i wypuszczą. Niska szkodliwość społeczna czynu czyli sprawa umorzona.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tomek91   
Kto by się tam przejmował ciszą wyborczą? Co ci zrobią jak cię złapią zawiozą na komisariat spiszą raport i wypuszczą. Niska szkodliwość społeczna czynu czyli sprawa umorzona.

Za agitację wyborczą w internecie , grozi (groziła) grzywna od 5 tys. do 1 miliona zł .

Noi wiemy Marcinkiewicz o 0,2 procenta nad Waltz . Oj ciekawie będzie w stolicy , ciekawie. PO wygrało w radzie miejskiej . +

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
w4w   

Dziś w telewizji mówili że teoretycznie grozi grzywna, ale jak zaznaczyłem tylko teoretycznie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

PO wygyrwa w zdecydowanej większości rad dużych miast, wygrywa w sejmikach wojewódzkich, zgarnia kilka miast w 1 turze, a do 2 tury wprowadziło mnóstwo kandydatów. Sukces.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
A jak tobie poszło Jarpen ?? Kiedy poznasz wyniki ??

Zdobyłem 40 głosów w swoim okręgu, dla porównania ci co się dostali mieli po 105. Moja lista wygrała do gminy i do powiatu, a nasz kandydat na burmistrza wszedł do II tury z 16 głosową stratą do tego pierwszego. Przy kilku tysiącach oddanych głosów to niewielka różnica.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tomek91   

Gratulacje !! Dobry wynik jak na pierwszy raz . Mam nadzieję , że uda ci się zostać radnym w następnych wyborach .

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
w4w   

Czy koledzy słyszeli o pośle Pisu, który został radnym jakiegoś miasta(dodam że nie można łączyć funkcji radnego i posła)Ale się kolo wkopał :mrgreen:

Niewdzęczna Włoszczowa tylko 3 radnych na 21 jest z Pisu, trzeba było zbudować lotnisko a nie peron :wink: Międzynarodowe lotnisko Gosiu Airport

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Przed wyrażeniem zgody na Warunki użytkowania forum koniecznie zapoznaj się z naszą Polityka prywatności. Jej akceptacja jest dobrowolna, ale niezbędna do dalszego korzystania z forum.