Skocz do zawartości
  • Ogłoszenia

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Jarpen Zigrin

problem z klawiatura

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z klawiaturą mianowicie jak piszę z to ucieka mnie kursor pisania w linijkę wyżej tak jest też z innymi literami np. f,h,v.

mozna zwariowac, shift tez wariuje... nie moge napisac duzego p wariactwo, cuda... jakies dziwne zaznaczenia

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Andreas   

Poczekajmy na specjalistów. Tymczasem zacznij używać Caps Locka. Ja tak robię.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pancerny   

Jak, ja miałem problemy z klawiaturą, to musiałem powyciągać wszystkie przyciski z literkami i wyczyścić pod mini, to były tzw. skutki jedzenia słodkości przy komputerze, zabieg okazał się skuteczny.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Może kliknij Ctrl+Shift. Wprawdzie jest to sposób na rozwiązanie problemu z literkami z i y, ale może zadziała :P

Pozdrawiam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Lu Tzy   

Mialem kiedys taki porypany problem, bo za dlugo cos przyciskalem, i kochane Okna wlaczyly cos-tam. O ile pamietam, to utracilem zdolnosc pisania majuskuly i pare innych rzeczy.

Jezeli oba klawisze shift tak samo ci krew psuja, to raczej to nie jest kwestia zaswinienia klawiatury... Ale moze i tak czas na nowa :P

@dzionga Wlasnie pisze z laptopa ze spalona klawiatura. Uzywam takiej na usb. ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dzionga   
@dzionga Wlasnie pisze z laptopa ze spalona klawiatura. Uzywam takiej na usb. ;)

No to w ostateczności Jarpen będzie mógł się poratować tak samo :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Teraz o ile klawiatura się poprawiła, jest lepiej, jakoś się pisze to... mi touch-pad szaleje... mianowicie albo kursor wariuj, albo pasek przieglądania, jeźdz w górę i w dół bez opamiętania i ctr + v nie dziala, robi wtedy jakąś dziwną rzecz, eh...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Lu Tzy   

Glupia rada: wyczysc touchpad alkoholem. Ale nie etanolem. Moga sie nadac czysciwa do wyswietlaczy. Z doswiadczenia wioem, ze najlepszy jest jednak propanol, takie cos z zamierzchlych czasow, do odtluszczania winylowych plyt.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Moja siostra miała bodobny problem(klikaś enter, a usuwało folder, kilkałeś prawy przycisk myszy, a zaznaczało wszystkie ikonki). Przeinstałowałem windowsa... :mrgreen:

Pozdrawiam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Lu Tzy   
Moja siostra miała bodobny problem(klikaś enter, a usuwało folder, kilkałeś prawy przycisk myszy, a zaznaczało wszystkie ikonki). Przeinstałowałem windowsa... :mrgreen:

Pozdrawiam

Racja! Microsoft Lufciki sa po prostu zlowrogie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Niestety tylko etanol w domu mam..., mówisz, że nawet nie próbować?

Oddałbym do serwisu, ale potrzebuję komputer w tym tygodniu..., a zanim mi to zrobią to 7-14 dni bez kompa i kasa w plecy ; ) wolałbym to domowym sposobem naprawić.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Lu Tzy   

Etanolem mozesz rozpuscic cos, czego bys nie chcial rozpuszczac w swoim kompie :wink:. Kup jakas tania klawiature i rownie tania mysz. To ci nie zginie, a wygodniejsze niz lapkowe rozwiazania. A potem do serwisu, jak ci sie poluzuje.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta