Skocz do zawartości
  • Ogłoszenia

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Jarpen Zigrin

Trener siatkarzy

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się w Lozano podoba bardzo, że nie toleruje chamstwa w drużynie i wywalił z kadry Szymańskiego. Lozano uważam za dobrego trenera, ale IMHO powinien trochę bardziej orientować w PLS, a nie siedzieć na farmie w Argentynie, no ale w końcu to jego dom. Ja bym bardziej winę zwalił na siatkarzy, którzy są zbyt pewni siebie, a później przegrywają z (teoretycznie) o wiele słabszą drużyną.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ja bym bardziej winę zwalił na siatkarzy, którzy są zbyt pewni siebie, a później przegrywają z (teoretycznie) o wiele słabszą drużyną.

To powinien wziąć innych lub zrobić zmiany odpowiednie, lub zmotywować. Chamstwa nie tolerował, ale z drugiej strony doprowadziło to do popsucia atmosfery w każdej znacznej.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pancerny   

Z Portoryko poszło gładko 3:0, dziś gramy z Indonezją, też liczę na gładkie zwycięstwo.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Portoryko i Indonezja to 2 liga siatkówki, decydujący będzie ostatni mecz i wtedy się okaże, czy oni jeszcze potrafią grać w siatkówkę.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Albinos   

Portugalia pokonana, Polska jedzie na IO. To teraz czekamy na Pekin, oby tam pokazali, że ten medal MŚ nie był przypadkiem. A Lozano niech przynajmniej przez jakiś czas pracuje sobie w spokoju.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
lester   

Nadspodziewanie łatwo przyszło to zwycięstwo w meczu z Portugalią. Wiadomo, że po porażkach ze słabymi drużynami z przed zaledwie kilku dni wszystko się mogło znaczyć. Trochę szkoda mi Portugalczyków, bo to znowu Polacy zamykają im drogę na igrzyska. Przypomina mi sie nawet ten mecz kwalifikacyjny z przed 4 lat, gdy komentator telewizyjny po zepsutej akcji Dawida Murka wykrzyczał na antenie pół niecenzuralnego słowa. Ale wtedy mecz rozstrzygnął się dopiero po horrorze w piątym secie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tofik   
Przypomina mi sie nawet ten mecz kwalifikacyjny z przed 4 lat, gdy komentator telewizyjny po zepsutej akcji Dawida Murka wykrzyczał na antenie pół niecenzuralnego słowa.

Dzisiaj było: "Boże, niech to się skończy!" :roll:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Portugalia pokonana, Polska jedzie na IO. To teraz czekamy na Pekin, oby tam pokazali, że ten medal MŚ nie był przypadkiem. A Lozano niech przynajmniej przez jakiś czas pracuje sobie w spokoju.

Tylko, co to za rywal był... na IO jedziemy jako średnia nie faworyt.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Albinos   
Tylko, co to za rywal był... na IO jedziemy jako średnia nie faworyt.

Może i tak, ale na MŚ tez nie jechali jako faworyt, a skończyli na drugim miejscu. Dlaczego tym razem miałoby nie być podobnie? Wiara ponoć czyni cuda.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Albinos   

A wziąłeś Jarpenie pod uwagę fakt, że nie graliśmy najmocniejszym składem? Poza tym zwolnienie Lozano teraz, to najgorsza rzecz jaką można zrobić. Ktoś musi ich poprowadzić na IO. Pogadamy po zakończeniu igrzysk, wcześniej to nie ma sensu.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
A wziąłeś Jarpenie pod uwagę fakt, że nie graliśmy najmocniejszym składem?

:D To do czego to doszło bym miał na to patrzeć w meczu z Egiptem :arrow:

Pogadamy po zakończeniu igrzysk, wcześniej to nie ma sensu.

Już widzę nasze mecze z najlepszymi drużynami..., będzie gorzej niż 4 lata temu.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Albinos   
To do czego to doszło bym miał na to patrzeć w meczu z Egiptem

Sprawa pierwsza: Egipt to nie jest słaba drużyna. Sprawa druga: jeśli Lozano miałby dla radości kibiców kazać grać tym najlepszym, na krótko przed olimpiadą, kiedy muszą trochę odpocząć, to w Pekinie naprawdę nie mielibyśmy czegoś szukać. Po ciężkim sezonie siatkarze maja prawo odpocząć, a ciężko spodziewać się, aby zmiennicy od razu zagrali na wysokim poziomie.

Już widzę nasze mecze z najlepszymi drużynami..., będzie gorzej niż 4 lata temu.

Czy będzie gorzej, to się zobaczy. Na razie ani Ty, ani ja ani pan Jan Kowalski tego nie wiemy...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Sprawa pierwsza: Egipt to nie jest słaba drużyna.

Dla Polski zbyt silna, to wiem, ale nie rozśmieszaj mnie, że nie są słabi ogólnie. Kiedyś całkiem niedawno po 3:0 ich ogrywaliśmy w 60 minut.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Albinos   
Dla Polski zbyt silna, to wiem, ale nie rozśmieszaj mnie, że nie są słabi ogólnie. Kiedyś całkiem niedawno po 3:0 ich ogrywaliśmy w 60 minut.

Zazwyczaj ludzi rozśmieszam, już taki zabawny człowiek jestem... To co było kiedyś, to było. Jeśli dla Ciebie ważniejsze jest to, aby nasi podstawowi siatkarze po ciężkim sezonie, na krótko przed olimpiadą dodatkowo męczyli się w meczach ligi światowej, niż żeby mogli sobie odpocząć i na świeżo przygotowywać do IO, to gratuluję. Niedawno przed brak świeżości mieliśmy problemy w finale LŚ, chcesz powtórki? Nie wmówisz mi, że od MŚ zapomnieli jak się gra w siatkówkę.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta