Skocz do zawartości
  • Ogłoszenia

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
szpek_chomik

Gdyby prezydentem Polski był...

Rekomendowane odpowiedzi

pomijając Balcerowicza, kto jeszcze mogłby zająć to zaszczytne stanowisko? <lol> może Wałęsa ?

Wałęse jak działacza Solidarności szanuje, to jako prezydent się nie sprawdził. Są lepsi od niego kandydaci.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
w4w   

Tak wszyscy narzekają na Kwacha a ja zdecydowanie wolę tego komucha w pałacu namiestnikowskim niż kaczyńskiego. Mimo Charkowa i Nowego Jorku byłdużo bardziej reprezantycyjnym prezydentem.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tomek91   

Na pewno ktoś obyty w świecie . Gdyby pan Bartoszewski był młodszy to na pewno byłby znakomitym kandydatem . Pan Wałesa był podziwiany na świecie za sprzeciwstawie się komunistom . Natomiast Kaczyński wsławia się tym , że ma brata bliźniaka .

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
no dobra, ale najgorsze jest to ze nie ma potencjalnych NORMALNYCH kandydatów na to stanowisko ! ! ! i tu sie zaczynają schody....

Są i przedstawiliśmy kilku powyżej.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
w4w   

Ani Balcerowicz ani Kaczyńscy nie są odpowiednimi kandydatami. Jak dla mnie to w Polsce kompetycje prezydenta są dosyć dziwne, ani nie jesteśmy typowym ustrojem parlamentarnym ani tym bardziej prezydenckim. Jak za rok być może będzie referendum za monarchią to ja głosuje na tak. Przynajmniej będzie jasny podział władzy, silny premier i marionetkowy król.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

a ja generalnie s*** na polityke :] niemam zamiaru głosowac w swoim życiu na którekolwiek ugrupowanie czy na któregokolwiek kandydata na prezydneta bo mam to poprostu w.....szerokim poważaniu :]

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tomek91   
a ja generalnie s*** na polityke :] niemam zamiaru głosowac w swoim życiu na którekolwiek ugrupowanie czy na któregokolwiek kandydata na prezydneta bo mam to poprostu w.....szerokim poważaniu :]

Właśnie takim narzekaniem ludzi mądrych , wykształconych do władzy dochodzi taki pan Giertych czy Lepper . Głosują ludzie nie wykształceni , którzy wierzą w bajki różnych osób . Natomiast ci , którzy wierzą , że wykonanie ich obietnic jest nierealne , nie chcą uczestniczyć w życiu publicznym państwa . Pozwalają aby ktoś inny wybierał za nich .

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
w4w   
<lol> było paru którzy mawiali tak jak ty...ale oni zawsze marnie kończyli :]]

No np. taki Wałęsa skończył jako prezydent :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta