Skocz do zawartości
  • Ogłoszenia

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Tomek91

Giertych vs . Teoria Darwina

Co należy zrobić z teorią Darwina?  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• Nic , tak powinna by? nauczana w szkole tak jak jest obecnie
      18
    • Zmieni? programy nauczania, aby nie by?o w nich teori Darwina
      1
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

w4w   

Miałem się wybrać na studia prawnicze, ale poziom magistra Giertycha i doktorów Kaczyńskich zniechęcił mnie do tego. Wracając do meritum czyli nauczuna teorii darwina w szkołach to moim zdaniem(młodszego Giertycha zreszto też) decyzja powinna należeć do rodziców(ciekawe czy romek nie chce tym samym tylnymi drzwiami wprowadzić ustawę wzmacniającą rolę rodziców w szkołach).

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Pomysły ministra edukacji są obliczone na popularnośc, zwrócenie uwagi na siebie i swoją partię, nie mają nic wspołnego z rzeczywistością. Roman Giertych to populista, niewłasciwy człowiek na niewłasciwym miejscu. Swoją drogą cieszę się, że uczelnie wyższe podlegają Ministerstwu Kultury... współczuję młodszym kolegom jeśli którykolwiek z pomysłów p. Romana wejdzie w życie...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

mam mega lachen z tego co beda te dziecka uczyć w szkole, ale problem sie zacznie za 5-10lat jak te dziecka wejdą w "dorosłe życie" zobaczymy WTEDY co im romus zrobił z mózgu...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

nic dodać nic ująć... dzieci za kilka lat mogą wychodzić ze szkół z fałszywą wiedzą wpajaną im przez ignorantów, którzy próbują cofać nasze poglądy do średniowiecza. Oglośmy jeszcze, że to słonko kręci się wokół ziemi a nie odwrotnie :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tomek91   

Usłyszałem teraz w " Faktach " , że Maciej Giertych twierdzi , iż ludzie i smoki ( ewentualnie dinozaury ) żyli razem . I to niestety nie Prima Aprilis.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
w4w   

Tak samo uważają Jehowi. Ciekawe argumenty na poparcie swojej ,,teorii'' podawał pan Giertych smok wawelski, i potwór z loch ness. Starszy Giertych uważa że skoro ludzie wymyślili takie bajki to muszą one być prawdziwe. Z niecierpliwością oczekuje jak jutro pan Giertych ogłosi że pierwszy na księżycu był Polak pan Twardowski, a pojutrze rozpocznie się jego postępowanie lustracyjne, w końcu zaprzedał się diabłu(czyli wg Braciszków komunistom).

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Usłyszałem teraz w " Faktach " , że Maciej Giertych twierdzi , iż ludzie i smoki ( ewentualnie dinozaury ) żyli razem . I to niestety nie Prima Aprilis.

Tak, bo uważa, że właśnie stąd wzięła sie legenda o potworze z Loch Ness i Smoku Wawelskim. Ciekawe poglądy nie powiem.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tomek91   

A więc pan Maciej Giertych powiedział , że około 700 roku n.e Szewczyk Dratewka na polecenie króla Kraka zgładził smoka czyli ostatniego dinozaura. Nie mogę się doczekać , aż pan G. powie , że kolejnym dowodem jest film " Park Jurajski " . Jednak samo twierdzenie , iż ludzie i dinozaury żyli w tym samym czasie jest na granicy absurdu i niewiedzy . I niechcę aby moi młodsi koledzy uczyli się o " Teori Giertycha "

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
w4w   

TY człowieku módl się o to żebyś ty tego nie miał w liceum. Wyobrażacie sobie że główną książką od historii jest kronika polska mistrza wincentego? Uczyłbyś się jak polacy pokonali nieudanego syna filipa macedońskiego czy juliusza cezara. extra co nie?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

HEH.... to taki śmiech przez łzy drodzy koledzy, kiedy usłyszałem rewelacje pana G. na temat dinozaurów, smoków etc. to zwyczajnie zgłupialem. Myslałem, że to jakieś żarty, ale nteraz to mnie już nic nie zdziwi... powtarzam dziękuje, że pan Ujazdowski jest zwierzchnikiem uczelni wyższych i takich rewelacji nie opowiada :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tomek91   
TY człowieku módl się o to żebyś ty tego nie miał w liceum.

Tłumaczenie pana G. może przekonać człowieka ze średnią poniżej 2.0 . Każdy mądrzejszy człowiek przecież wie , że ludzie i dinozaury nie żyły w tych samych czasach .

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
To widać te studia pana G. to jakaś lipa
może on poprostu wie lepiej?? :P niedługo może zdradzi nam kolejne rewelacyjne odkrycia? Czekam z niecierpliwością na kolejne frapujące doniesienia p. Giertycha... w końcu śmiech to zdrowie, prawda??

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta