Jump to content
  • Announcements

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Jarpen Zigrin

Ulubione piwo

Recommended Posts

jachu   

Lubię piwko, a jak! Najlepiej wypić je sobie gdzieś na mieście ze znajomymi lub ewentualnie samemu w domu np. czytając jednocześnie książeczkę lub oglądając mecz piłkarski lub dobry program publicystyczny. Moim ulubionym piwem jest Heineken oraz Goolman. Ale ogólnie rzecz biorąc, lubię niemal każde piwo :)

Albinos   

Ulubione piwo... hmm. Zdecydowanie prym wiodą w moim rankingu Carlsberg i Tyskie, chociaż nie pogardzę również Heinekenem. Z całą resztą to już różnie bywa. Teraz wraz ze studiami zacząłem pić trochę więcej niż dotąd, jedno-dwa piwka ze znajomymi to coś wspaniałego:)

widiowy7   

W domu, i w ciągu roku piwa nie piję. Na urlopie, na Mazurach, czarny "Specjal" Obok szumi strumyk, woda 9 stopni C., na "Żywcu" pokazuje się czerwony pasek.

Poza "Specjalem" oczywiście "Żywiec" :)

shadow87   

Guinness, Porter, Żubr, Zwierzyniec i jakieś niemieckie piwo z Westfalii-Nadrenii.

Wołodia   

1) Guinness

2)Leżajsk

3)Żywiec

Moim ulubionym piwkiem jest oczywiście Carlsberg

A ja Carlsberga nie lubie :-P

Darkman   

Jako lokalny patriota "Specjal" czarny, Warka Strong.Od czasu do czasu eksperymentuje z hipermarketowymi objawieniami - ostatnio piwo meksykańskie (piwo mieszane z tequilą).Smak niespecjalny, cena też. :mrgreen:

ciekawy   
Moim ulubionym piwem jest Heineken

I wszystko jasne - podpisuję się pod tym stwierdzeniem 4 kończynami ;)

Temat jakże istotny w życiu każdego studenta:D

1. Żywiec

reszta: Lech, Bosman (patriotyzm lokalny) Brok :D

Hipermarketowe eksperymenty mam już za sobą :D

Regulus   

Heineken, nie pogardzę również Pilsnerem i Grolshem.

A najlepsze i tak jest tanie wino zwłaszcza w kartonie ;]

Albinos   

Ostatnio piję tylko Tyskie, nie ma to jak dobre piwo ze znajomymi w pubie, a szczególnie w Harendzie, gdzie można się rozsiąść wygodnie na mięciutkich kanapach, przy grzejniczku (zwłaszcza gdy jest zimno na zewnątrz i ciemno), z piwkiem w łapce, włączonym telewizorkiem... ehh, iście cudowne:)

Chociaż nie pogardzę też napojem winopodobnym pitym pod mostem Poniatowskiego:)

Jeśli temat zmierza również ku trunkom innego rodzaju tzw. "jabolom" to z czystym sumieniem polecam "komandosa" strong. Nie zawiedziecie się :D

mch90   
Jeśli temat zmierza również ku trunkom innego rodzaju tzw. "jabolom" to z czystym sumieniem polecam "komandosa" strong. Nie zawiedziecie się :D

"Komandosa" ani "Białego patyka" nie polecam, ale moim zdecydowanym faworytem jest "Wino Mazowieckie" dostępne, co śmieszne, na Pomorzu ;) Genialny smak, prawdziwego, białego wina półsłodkiego :D A cena- tylko 4,50, kaucja za butelkę- 1 pln.

Co do piwa- cóż- nadal moim ulubionym pozostanie "Tyskie" i nieco słodszy "Żubr". Ostatnio bawiłem się trochę w eksperymenty z "Biedronki" i odkryłem całkiem niezłe piwo "Sarmackie" idące po ekonomicznej cenie 3 pln za litr- rozlewane do plastikowych butelek. Ale smak wciąż całkiem dobry 8)

Ostatnio bawiłem się trochę w eksperymenty z "Biedronki" i odkryłem całkiem niezłe piwo "Sarmackie" idące po ekonomicznej cenie 3 pln za litr- rozlewane do plastikowych butelek. Ale smak wciąż całkiem dobry 8)

Zgadzam się w całej rozciągłości! Sarmackie przedstawia doskonały współczynnik ceny do jakości. Swego czasu, na drugim roku, delektowaliśmy się jego smakiem.. jak to dobrze, że biedronka jest tak blisko .. :D