Jump to content
  • Announcements

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Sign in to follow this  
Jarpen Zigrin

Odejście Lisa i Smoktunowicz z Polsatu

Recommended Posts

Lis nie będzie już prowadził Co z tą Polską? Ja słyszałem że tylko z Wydarzeń go wyrzucili, ale mogę mieć nieaktualne dane :wink:

Oceniać nie będę bo to jest ich prywatna decyzja czy też decyzja POLSATU. Dziennikarze dzisiaj zmieniają barwy nawet częściej niż politycy :D

Kto w takim razie z osób znanych i dosyć lubianych zostanie w Polsacie?

Mnie interesuje jednak bardziej sensowny powód podjęcia decyzji o Ich odejściu.

Lis nie będzie już prowadził Co z tą Polską? Ja słyszałem że tylko z Wydarzeń go wyrzucili, ale mogę mieć nieaktualne dane

Posiadasz nieaktualne dane. Tomasz Lis nie będzie już również prowadził, „Co z tą Polską?”

Tofik   
Tomasz Lis nie będzie już również prowadził, „Co z tą Polską?”

To kto będzie to prowadził?

P.S. Przepraszam, mówiłem, że nie będę się już mieszał do tematów politycznych, ale to tylko pytanie.

Estera   

Ja Lisa i Smoktunowicz nie lubię, podobnie jak nie lubię Polsatu. Stacja ta bije rekordy opóźnień, reklam i irytuje losowaniem Lotka w czasie filmów. A Lis dla mnie był taki zawsze- no cóz- nijaki, podobnie jak Smoktunowicz.

To byłoby naturalne bo do TVPiS nie odejdzie z jasnych względów ideologicznych i finansowych, telewizja Puls jest jeszcze zbyt słaba, więc zostaje TVN, ale tam jest Durczok i Pochanke..., ale może miałby tam tylko program autorski? Ale tam jest już Teraz My..., ciekawe co by tam mógł robić i co z panią Smoktunowicz? Mi jako prezenterka jak najbardziej odpowiada i ją lubie.

Estera   

I w TVN-ie jest jego była żona- Kinga Rusin- jakoś nie widzę tego.

I w TVN-ie jest jego była żona- Kinga Rusin- jakoś nie widzę tego.

Dokładnie... o ile Lis to jeszcze... to Smoktunowicz raczej wykluczone, ale ona z pewnością będzie chciałą pracować to dobry dziennikarz, bardzo znany..., a może oboje pójdą w politykę?

Estera   
może oboje pójdą w politykę?

I Rusin też...To byłby numer! Jeszcze Smoktunowicz i Lis do jednej partii, a Rusin do drugiej.

może oboje pójdą w politykę?

I Rusin też...To byłby numer! Jeszcze Smoktunowicz i Lis do jednej partii, a Rusin do drugiej.

Rusin to nie, ale Lis już raz prawie na prezydenta startował, marzy mi się, aby z PO wystartował do Sejmu ; )

lester   

Nie wykluczam, że Lis odpocznie sobie przez jakiś czas, a potem wróci do oczyszczonej TVP. Oczywiście o ile PiS odda władzę.

Lis już raz prawie na prezydenta startował, marzy mi się, aby z PO wystartował do Sejmu ; )
Ooo, to na pewno byłby transfer sezonu.

On w TVP nigdy nie będzie miał zarobków jak w Polsacie, nawet w połowie... wiadomo, że gwiazdy odchodzą z TVP za pieniędzmi... do TVN, którego stać na ogromne sumy na kontrkaty.

Mogliby znaleźć pracę w szkle kontaktowym tvn... Wtedy tvn mogłoby uruchomić całodobowy osobny kanał - tvn szkłokontaktowe24. Program mógłby mieć wtedy strategicznego sponsora PO.

Generalnie pewnie zatrudni ich Murdoch, o ile nie ułożył się już z pis, na warunkach jarosława, bo wtedy jego telewizja stanie się taką sprawną tubą propagandy pis, że ich władza potrwa latami.