Jump to content
  • Announcements

• Jarpen Zigrin

Zostań naszym fanem. Obserwuj nas w social mediach : )   12/11/2016

Daj się poznać jako nasz fan oraz miej łatwy i szybki dostęp do najnowszych informacji poprzez swój ulubiony portal społecznościowy.    Obecnie można nas znaleźć m.in tutaj:   Facebook: http://www.facebook.com/pages/Historiaorgp...19230928?ref=ts Twitter: http://twitter.com/historia_org_pl Instagram: https://www.instagram.com/historia.org.pl/
    • Jarpen Zigrin

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum   12/12/2016

Przewodnik użytkownika - jak pisać na forum. Krótki przewodnik o tym, jak poprawnie pisać i cytować posty: http://forum.historia.org.pl/topic/14455-przewodnik-uzytkownika-jak-pisac-na-forum/
Jarpen Zigrin

Najmniej lubiany szkolny przedmiot?

Mój najmniej lubiany szkolny przedmiot to:  

275 members have voted

1. 1.

• Chemia
      33
    • Fizyka
      27
    • Matematyka
      40
    • Biologia
      19
    • Geografia
      6
    • Polski/WOS/Historia
      3
    • WF
      5
    • Technika/Plastyka
      5
    • Inny jaki?
      15

Recommended Posts

Kiya   

Mam francuski juz 3 rok. Moja klasa nie umie nic, mamy fatalna nauczycielke...:/ [że ne komprom pa] heh...

Ścisłe przedmioty sa okropne! Kilka lat meczyłam sie z chemią, i mój wniosek- od kiedy mi odpadła w ostatniej klasie liceum, moge stwierdzic, ze juz teraz nie pamietam nic, co sie 'nauczylam', a co dopiero w późniejszych latach...

To samo matma, brrrr... Przeciętnemu człowiekowi wystarczy to, czego nauczył sie w podstawówce, nie wiem po kiego męczą nas resztą zbędnyc rzeczy przez kolejne lata :| Tyle stresów :|

D.   

U mnie tak się przedstawia :

1. Matematyka

2. W-F

Matematyki nie trawię ! Nie to żebym jej nie umiał, ale jest nieciekawa. No, ale co mam mówić, dopiero jestem w 6 kl. SP ...

A W-F nie lubię, bo jest nudno. Gramy tylko w nogę albo ping-ponga.

Yapi   

1. fizyka(lubię tylko astronomię ;) )

2. geografia-może to dziwne, ale nie znoszę uczyć się geografii(np. budowa gleb, rodzaje rolnictwa... blee)

Tomek91   

Chemia- paskudny przedmiot , nie wiem czemu ma ona służyć . Jedyne co w przyszłości będę miał wspólnego z chemia to to , że będę chodził do liceum im. Marii Skłodowskiej-Curie ;)

haha dobre.. :P na studiach oka nie ma nic ścisłego więc na nic nie narzekam. :P Jednak kiedy przypomnę sobie horror liceum... lekcje matematyki z wiedźmą w wieku ok. 500 lat, do tego ruda z wąsami, do tego kulawa.. nie żartuje!! Kiedy szedłem do tablicy to mi kreda z reki wypadała ze strachu i od tych jej krzyków :P Po każdej kartkówce, sprawdzianie klasówce etc. w ciszy modliłem się o upragnionego dop. nie zawsze z pozytywnym skutkiem. :P Chemii i Fizyki tez nie lubiłem, jednak trafiłem na wspaniałych wyrozumiałych nauczycieli, którzy od humanistów nie wymagali cudów, ale rzetelnie i dłuuuugo tłumaczyli zawiłości swoich przedmiotów. Oczywiście nigdy nie dane mi było je wszystkie ogarnąć, ale oceny miałem o niebo lepsze niż z matmy.. Tak się zastanawiam, czy byłbym dziś na studiach gdyby nie reprezentowanie szkoły w konkursach języka angielskiego, historii,WOS-u i, tu sprawa kluczowa, w turniejach piłki nożnej. Mój trener dobrze żył z moją matematycą i jemu w najwiekszym stopniu zawdzięczam, że teraz studiuję, a nie myję garów w Londynie.. :D

Yapi   

1. Fizyka- nic nie rozumiem z wyjatkiem astronomii

2. Geografia- słowo "gleba" przyprawia mnie o dreszcze...

Na szczęście oba przedmioty skończyłam, ale teraz musze dopisać:

3. WOK-nuda, nuda, nuda, nuda

nazaa   

Matematyka i chemia... Jakie to szczęście, że matematyka jako obowiązkowy przedmiot na maturze mnie nie dosięgła :wink: :wink: :D

w4w   

Moja pani tak na oko ,,powstała'' wcześniej niż ZSRR :mrgreen: wymaga sporo a tłumaczy niewiele.